Το μοναδικό στο είδος του στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Ξέρουμε ότι έχετε πολλούς λόγους για να θέλετε να μας επισκεφθείτε, αυτές τις γιορτές έχετε και έναν ακόμη, γιατί με κάθε επίσκεψή σας συμμετέχετε στην κλήρωση για φορητό υπολογιστή Asus Chromebook Flip τον οποίο σας προσφέρει η εταιρεία Msystems.

Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 18/12/2021 έως και την Κυριακή 09 Ιανουαρίου 2022.

Το δώρο του διαγωνισμού είναι μια προσφορά της εταιρείας   

 

Asus Chromebook Flip C214 (C214MA-BU0475)

 
Περισσότερες πληροφορίες για το δώρο στην σελίδα της κατασκευάστριας εταιρείας Asus
Δείτε το προϊόν και στο website της εταιρείας Msystems

Όροι συμμετοχής

Στην κλήρωση για το διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν όσοι εκδώσουν εισιτήριο είτε στην υποδοχή  του Μουσείου, είτε ηλεκτρονικά.
Τα εισιτήρια που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό είναι όσα αναγράφουν ημερομηνίες από τις 18.12.2021 έως και τις 09 Ιανουαρίου 2022.

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να κρατήσουν το απόκομμα του εισιτηρίου τουλάχιστον έως την λήξη του διαγωνισμού ούτως ώστε να μπορέσουν να ελέγξουν εάν ο αριθμός εισιτηρίου τους είναι αυτός που κληρώθηκε για να κερδίσει το δώρο.

Η κλήρωση του δώρου θα γίνει εντός 5 ημερών από την λήξη του διαγωνισμού που είναι στις 09.01.2022.

Ο νικητής/τρια θα πρέπει να παρακολουθεί τα κοινωνικά δίκτυα του Μουσείου (facebook & instagram) στα οποία θα ανακοινώσουμε τον αριθμό του εισιτηρίου που κερδίζει το δώρο.

Ο νικητής/τρια μετά την ανακοίνωση, θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 2103007010 είτε μέσω e-mail και στη συνέχεια να επισκεφθεί το Μουσείο ουτώς ώστε να επιδείξει το απόκομμα του εισιτηρίου και να παραλάβει το δώρο. Εάν ο νικητής/τρια δεν επικοινωνήσει μαζί μας εντός χρονικού διαστήματος 30 ημερών, θα διεξαχθεί εκ νέου η κλήρωση και το δώρο θα δοθεί στον επόμενο νικητής/τρια.

Το δώρο δεν θα αποσταλεί μέσω ταχυδρομικών υπηρεσιών, η παραλαβή του θα γίνει μόνο από τη διεύθυνση Πέτρου Σπυρόπουλου 2 στο Μοσχάτο, ώρες 10:00-17:00 (Δευτέρα έως Παρασκευή) και 11:00-17:00 (Σαββατοκύριακο).

Τα εισιτήρια δεν αναγράφουν όνομα και ως εκ τούτου δεν κρατείτε κάποιο προσωπικό δεδομένο από τη συμμετοχή στο διαγωνισμό.

Στο διαγωνισμό δεν προσμετρώνται τα εισιτήρια που εκδίδονται στο πλαίσιο σχολικής επίσκεψης.

Όσον αφορά την εγγύηση:
2 Έτη εγγύηση, (DOA 7 ημερών) απευθείας από την ASUS.
Εξυπηρέτηση πελατών ASUS Service: 800-848-1322, E-mail: service@mywestnet.com