Το μοναδικό στο είδος του στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

 

Escape Room: Hack Attack

Περιγραφή:

Το μουσείο δέχτηκε επίθεση και ένα ρολόι μετράει ανάποδα… Θα προλάβετε;

«Η τεχνολογία είναι παντού και επηρεάζει κάθε πτυχή της ζωής μας. Συνεχώς αλλάζει και μαζί της η καθημερινότητά μας. Ο χρόνος μας γεμίζει από ευκολία και νέες πιθανότητες ή μήπως…ξεγλιστρά μέσα από τα χέρια μας; Μήπως το αύριο μας έχει ήδη προσπεράσει; Το Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής είναι ο κατάλληλος στόχος, θα γίνει το σημείο μηδέν για το τεχνολογικό μου μανιφέστο».

Λάβαμε το παραπάνω μήνυμα! Αναζητούμε την ιδιωτική ομάδα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος που θα λύσει το μυστήριο και θα δώσει τέλος σε αυτή την επίθεση.

Κρυφά μηνύματα, μυστικοί συνδυασμοί και πολλές δόσεις γρίφων σας περιμένουν στο μουσείο, για να ζήσετε μία γεμάτη αδρεναλίνη εμπειρία αποκλειστικά για εσάς και την παρέα σας.

———————————————————————————-

Το escape room Hack Attack είναι μία συμπαραγωγή του Ελληνικού Μουσείου Πληροφορικής και του πeripatos – sociocultural enterprise.

Εμπνεόμαστε από την αρχαία ελληνική φιλοσοφία και αξιοποιούμε τα εκθέματα του μουσείου, ώστε παίζοντας να συλλογιστούμε πάνω στην ορθή χρήση της τεχνολογίας.

Προϋποθέσεις Συμμετοχής:

Σε κάθε παιχνίδι μπορεί να συμμετέχει 1 ομάδα ενηλίκων ή ανήλικοι άνω των 12 ετών με συνοδεία τουλάχιστον ενός ενήλικα (4-6 παίκτες ανά ομάδα).
Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφάλειας της δημόσιας υγείας, όπως ορίζονται από τις εκάστοτε διατάξεις.

Κάντε την κράτησή σας, επιλέγοντας αριθμό ατόμων, ημερομηνία/ώρα και ακολουθώντας τις υπόλοιπες οδηγίες:

Κωδικός Ασφαλείας:
security code
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό ασφαλείας:

Κράτηση