Το μοναδικό στο είδος του στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Περιγραφή:

«Η τεχνολογία είναι παντού και επηρεάζει κάθε πτυχή της ζωής μας. Συνεχώς αλλάζει και μαζί της η καθημερινότητά μας. Ο χρόνος μας γεμίζει από ευκολία και νέες πιθανότητες ή μήπως…ξεγλιστρά μέσα από τα χέρια μας; Μήπως το αύριο μας έχει ήδη προσπεράσει; Το Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής είναι ο κατάλληλος στόχος, θα γίνει το σημείο μηδέν για το τεχνολογικό μου μανιφέστο.»

Το Μουσείο δέχτηκε επίθεση και ένα ρολόι μετράει ανάποδα…
Αμέσως μετά λάβαμε το παραπάνω μήνυμα στο inbox μας. Αναζητούμε την ιδιωτική ομάδα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος που θα λύσει το μυστήριο και θα δώσει τέλος σε αυτή την επίθεση.

Κρυφά μηνύματα, μυστικοί συνδυασμοί και πολλές δόσεις γρίφων σας περιμένουν στο μουσείο για να ζήσετε μία γεμάτη αδρεναλίνη εμπειρία αποκλειστικά για εσάς και την παρέα σας. Το Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής σε συνεργασία με την κοινωνικοπολιτισμική εταιρεία πeripatos δημιούργησε ένα escape room για να σας ταξιδέψει στην ιστορία της πληροφορικής.

———————————————————————————-

Το escape room Hack Attack είναι μία συμπαραγωγή του Ελληνικού Μουσείου Πληροφορικής και του πeripatos – sociocultural enterprise.

 

Εμπνεόμαστε από την αρχαία ελληνική φιλοσοφία και αξιοποιούμε τα εκθέματα του μουσείου, ώστε παίζοντας να συλλογιστούμε πάνω στην ορθή χρήση της τεχνολογίας.

Προϋποθέσεις Συμμετοχής:

Σε κάθε παιχνίδι μπορεί να συμμετέχει 1 ομάδα ενηλίκων ή ανήλικοι άνω των 12 ετών με συνοδεία τουλάχιστον ενός ενήλικα (4-6 παίκτες ανά ομάδα).
Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφάλειας της δημόσιας υγείας, όπως ορίζονται από τις εκάστοτε διατάξεις.

Κάντε την κράτησή σας, επιλέγοντας αριθμό ατόμων, ημερομηνία/ώρα και ακολουθώντας τις υπόλοιπες οδηγίες:

Κωδικός Ασφαλείας:
security code
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό ασφαλείας:

Κράτηση