Το μοναδικό στο είδος του στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

 

Περιγραφή:

«Η τεχνολογία είναι παντού και επηρεάζει κάθε πτυχή της ζωής μας. Συνεχώς αλλάζει και μαζί της η καθημερινότητά μας. Ο χρόνος μας γεμίζει από ευκολία και νέες πιθανότητες ή μήπως…ξεγλιστρά μέσα από τα χέρια μας; Μήπως το αύριο μας έχει ήδη προσπεράσει; Το Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής είναι ο κατάλληλος στόχος, θα γίνει το σημείο μηδέν για το τεχνολογικό μου μανιφέστο».

Το μουσείο δέχτηκε επίθεση και ένα ρολόι μετράει ανάποδα…

Αμέσως μετά λάβαμε το παραπάνω μήνυμα στο inbox μας. Αναζητούμε την ομάδα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος που θα λύσει το μυστήριο και θα δώσει τέλος σε αυτή την επίθεση.

Το escape room με τίτλο Hack Attack είναι μία συμπαραγωγή του Ελληνικού Μουσείου Πληροφορικής και της κοινωνικοπολιτισμικής εταιρείας πeripatos.

 

Εμπνεόμαστε από την αρχαία ελληνική φιλοσοφία και αξιοποιούμε τα εκθέματα του μουσείου, ώστε παίζοντας να συλλογιστούμε πάνω στην ορθή χρήση της τεχνολογίας.

 

 

 

Ημέρες και ώρες διεξαγωγής:

Παρασκευή 20/05/2022, 19.00 & 21.00

Σάββατο 21/05/2022, 12.00 & 14.00

Κυριακή 22/05/2022, 17.00 & 19.00

 

 

Προϋποθέσεις Συμμετοχής:

Σε κάθε παιχνίδι μπορεί να συμμετέχει 1 ομάδα ενηλίκων ή ανήλικοι άνω των 12 ετών με συνοδεία τουλάχιστον ενός ενήλικα (3-7 παίκτες ανά ομάδα).

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων η δράση είναι δωρεάν, όμως είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης στο 2103007010 ή [email protected] .

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφάλειας της δημόσιας υγείας, όπως ορίζονται από τις εκάστοτε διατάξεις.

Το escape room Hack Attack είναι μία συμπαραγωγή του Ελληνικού Μουσείου Πληροφορικής και του πeripatos – sociocultural enterprise.