Συμμετοχή στην έκθεση Vintage Toys 2019

Συμμετοχή στην έκθεση Vintage Toys 2019 (12,13,14 Απριλίου) Το Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής συμμετείχε στην έκθεση Vintage Toys 2019 εγκαθιστώντας μια μίνι έκθεση στο χώρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναιών.  

Continue reading

Γνωρίσατε και εσείς το άλλο σας μισό σε κάποιο chat;

Γνωρίσατε και εσείς το άλλο σας μισό σε κάποιο chat; «Έχετε μπει ποτέ σε chatroom; Σας έχει κάνει ποτέ κάποιος το κλικ; ‘Έχετε κάνει κάποιο match που διήρκεσε στο χρόνο; Ξεblockάρετε τις αναμνήσεις σας και ελάτε να τις κάνετε share μαζί μας.» Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 με

Continue reading

Συμμετοχή στην έκθεση Vintage Toys 2018

Συμμετοχή στην έκθεση Vintage Toys 2018 (20, 21, 22 Απριλίου) Το Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής συμμετείχε στην έκθεση Vintage Toys 2018 εγκαθιστώντας μια μίνι έκθεση στο χώρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναιών.  

Continue reading

«Αριθμομηχανές… υπολογίζοντας στο παρελθόν»

«Αριθμομηχανές… υπολογίζοντας στο παρελθόν» Σε συνεργασία με το Πρότυπο ΓΕΛ Βαρβακείου συνδιοργανώσαμε την συγκεκριμένη έκθεση. Στην έκθεση οι επισκέπτες μας είχαν την ευκαρία να θαυμάσουν από κοντά παλαιές αριθμομηχανές τις οποίες παρουσιάσαν οι μαθητές του Πρότυπο ΓΕΛ Βαρβακείου μαζί με τους καθηγητές τους. Επίσης κατά την διάρκεια της έκθεσης οι

Continue reading

Συμμετοχή στο 19o συνέδριο Infocom World 2017

Το Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής συμμετείχε στο 19o συνέδριο InfoCom World εγκαθιστώντας μια μίνι έκθεση στο επίπεδο Ιλισός του ξενοδοχείου Divani Caravel Αθηνών.

Continue reading

Διεθνής Ημέρα Μουσείων 2017

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων το Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής παρέμεινε ανοικτό με ελεύθερη είσοδο για τους επισκέπτες του.

Continue reading

Συμμετοχή στην έκθεση GR80s

Το Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής συμμετείχε στην έκθεση GR80s που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηνών.

Continue reading

Συμμετοχή στο 18o συνέδριο Infocom World 2016

Το Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής συμμετείχε στο 18o συνέδριο InfoCom World εγκαθιστώντας μια μίνι έκθεση στο επίπεδο Ιλισός του ξενοδοχείου Divani Caravel Αθηνών.

Continue reading

Συμμετοχή στο 3ο Athens Science Festival 2016

Το Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής συμμετείχε στο 3ο Athens Science Festival 2016, εγκαθιστώντας μια μικρή έκθεση στο κτίριο Innovathens στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Continue reading

«Ταξίδι στην Τεχνολογία»

Το Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής συμμετείχε με εκθέματά του στην έκθεση «Ταξίδι στην Τεχνολογία» που διοργανώθηκε από την εταιρεία Κωτσόβολος για τον εορτασμό των 65 ετών λειτουργίας της από τις 13 έως 15 Νοεμβρίου 2015, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Continue reading